• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 MirDroomBaan. Webdesign PAF creatie

Online guide 

How to connect your dreams to reality

Ergens aan beginnen wat nieuw is vergt moed. Je voelt dat je het heel graag wilt doen, maar eraan beginnen of na een kleine tegenslag doorgaan is lastig. De stemmetjes in je hoofd beginnen tegen je te praten, waarom het beter is om het niet te doen of waarom je het eigenlijk helemaal niet kan doen.

 

Als je weet wat werkt voor jou, kun je bereiken wat je wilt. Dan kun je elke keer weer naar jouw eigen manier grijpen om te veranderen en laat je je niet tegenhouden door jouw belemmerende overtuigingen om je dromen te volgen

 

Ik heb samen met Malu de Wit de guide '' How to connect your dreams to reality'' gemaakt.

 

We staan o.a. stil bij:

 

✨Hoe kom je van die belemmerende overtuigingen af die jou tegenhouden om te doen wat je het liefste doet?

 

✨Hoe maak je eigenlijk werkelijkheid van die droom?

 

✨De guide staat vol met inspiratie, tips en oefeningen die jou op weg helpen naar een bewust leven waarin dromen nagejaagd worden.

 

Laat de guide een document voor je zijn dat je pakt op de momenten dat het jou kan ondersteunen in jouw pad naar jouw droom- en betekenisvolle leven.

 

Nieuwsgierig geworden? De guide kost slechts € 6,95 en kan je aanschaffen via deze link 

 

 

 

 

 

 

 

 

Droomevent

Leven naar jouw verlanges

Het eerste succesvolle event is geweest er volgt snel een nieuwe datum

Dit is een bericht aan alle mooie mensen die passievol willen leven en hun dromen na willen jagen ★

Wanneer je vastzit in een routine en geen plezier haalt uit hetgeen je nu doet, roest je vast in patronen die niets bijdragen aan jouw happy life.

Wanneer je kiest voor hetgeen dat vanbinnen kriebelt, het leven dat jij al jaren wenst te leven, ontstaan de mooiste dingen.

Dan sta je in de ochtend op vol enthousiasme en zin om je doelen te gaan behalen.

Voel jij de druk van je omgeving om vast te houden aan zekerheid? Ben je angstig dat je verkeerde keuzes maakt wanneer je voor je dromen kiest? Maakt het onbekende je onzeker? Of weet je gewoonweg niet wat je eigenlijk wil? Als het antwoord JA is, don't feel bad. Je bent niet de enige!

Daarom organiseren wij het DroomEvent, waarbij je leert kiezen voor hetgeen dat voor jou goed voelt. Waar jij van gaat stralen. Er zijn meerdere manieren om je leven in te vullen.

Wees niet bang om jouw eigen pad te volgen, jouw pad te veranderen, snel of juist langzaam te gaan. Het gaat erom dat jij doet wat goed voor jou voelt en wat jouw voldoening geeft.

Dit doen we door: 

  • Te starten met een miracle morning.

  • Vervolgens gaan we een oefening doen die jou richting geeft en zorgt voor focus.

  • Tijdens de lunch gaan we naar buiten voor een picknick en hebben we een oefening die in het park plaatsvindt.

  • In de middag ga jij zelf aan de slag met een plan dat ervoor zorgt dat jij je dromen en doelen kunt waarmaken.

 

Op 12 oktober was het eerste succesvolle DroomEvent. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het volgende event plaatsvindt? Vul dan het contactformulier in.

Wat deelnemers zeggen over het event

''Het evenement gaf mij nieuwe inzichten. Inzichten vanuit mijn eigen hart. Wat zijn mijn verlangens en hoe kom ik daar? Het is in een kleine groep wat ik zelf als prettig heb ervaren. Ik vind persoonlijk de mindset van Mirjam en Malu echt geweldig. Ze laten je in je waarde. Zijn hele liefdevolle en warme mensen. Ze brengen nieuwe inzichten zonder daarbij ‘advies’ te geven. Daardoor kon ik echt keuzes maken vanuit mijn hart. Waar ik zelf helemaal achter kan staan..''

''Het droomevent iseen cadeautje aan jezelf''

''Het is een inspirerend en gezellig event waarbij veel openheid ontstaat''

''Ik zou het event aanraden omdat het zo waardevol is. Een mini-investering in jezelf.''

Speciaal voor het event hebben we een online guide gemaakt
How to connect your dreams to reality

 

 

Welke jij als deelnemer als bonus krijgt. Deze guide staat volledig in het teken van je dromen durven volgen. Hoe kom je van die belemmerende overtuigingen af die jou tegenhouden om te doen wat je het liefste doet? Hoe maak je eigenlijk werkelijkheid van die droom? De guide staat vol met inspiratie, tips en oefeningen die jou op weg helpen naar een bewust leven waarin dromen nagejaagd worden. 

Deze guide kost slechts € 6,95 en kan je aanschaffen via deze link 

 

Liefs Malu en Mirjam

www.minimal-u.com

Meld je nu aan voor deze workshop!