• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 MirDroomBaan. Webdesign PAF creatie

over

mirjam

Ik geloof erin dat je jezelf niet hoeft te verliezen in een baan. Dat je de regie mag nemen over je leven en dat jouw werk hierin een onderdeel is. Ik geloof in een goede verhouding tussen je werk, je gezin, je vrienden en ontspanning. Hierdoor kun je de beste versie van jezelf zijn.

Neem mij als voorbeeld. Jarenlang keihard gewerkt in de financiële wereld, leiding gegeven en mensen mogen coachen. Ik ondervond dat coachen me energie gaf, dat het me weinig moeite kostte, maar er was nog zoveel meer wat ik elke dag moest doen. Er waren veel dingen die mijn energie opvraten en het leek wel of mijn werk mijn identiteit geworden was. En dan had ik dat stemmetje in mijn hoofd, is dit alles?
 

Balans was zoek


Op een gegeven moment bleef ik stilstaan, ik groeide niet verder. Wel in de ladder omhoog van mijn carrière, maar niet in mijn eigen ontwikkeling. Ik bleef hangen en ik wist dat er iets zou zijn dat nog beter bij mij zou passen. Ook mijn werk privé balans was totaal doorgeslagen. Er moest iets gaan gebeuren. Ik wilde altijd heel graag mijn eigen bedrijf. Dat wist ik als klein meisje al en toen handelde ik ook hiernaar. Waarom nu niet meer? Wat voor voorbeeld was ik voor mijn kinderen en voor anderen die ik aanspoorde en coachte op het werk, om hun dromen te volgen als ik het zelf niet eens deed?

De ommekeer

Er was letterlijk een harde klap in mijn leven voor nodig om deze stap te gaan zetten. Een klap die mij wakker schudde en die mij liet inzien dat ik het echt anders moest gaan doen. Ik ben er dankbaar voor geweest, al heeft het mij ook veel pijn gedaan. Nu is mijn droom werkelijkheid geworden en heb ik mijn eigen bedrijf. Dit ging niet zomaar van stel op sprong. Het ging in kleine stappen, maar het is er! Ook heb ik veel meer balans in mijn leven ingebouwd, zodat ik op beide vlakken veel meer energie heb en meer kan genieten. 

Mijn kracht als coach:

Ik heb 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende en de STIR gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland). Ik coach jou vanuit mijn energie, betrokkenheid en scherpte. Ik ben direct en nuchter en zal je daarom soms pijn doen, maar dit alles om jou vooruit te helpen. Zonder wrijving komt er geen glans. Ik kijk samen met je vooruit, denk buiten de kaders en kan met je versnellen of vertragen. Ook ik stel me altijd kwetsbaar op om samen met jou, jouw doel te bereiken. Dit alles doe ik doordat ik in mogelijkheden denk en tussendoor hou van humor en speelsheid. Ik ben er voor jou!