• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 MirDroomBaan. Webdesign PAF creatie

Lijkt jouw leven soms ook één grote race tegen de klok?

Opstaan, jezelf klaar maken, naar je werk gaan, werken, als het lukt snel van je werk vetrekken en weer naar huis gaan, je tas neerzetten, zonder onderbreking ga je door met koken, eten, even op de bank zitten en weer te laat naar bed gaan. Slecht slapen, gedachten overheersen, je piekert en de nacht is tekort. De wekker gaat... Een nieuwe dag en alles begint weer van voren af aan.


Als je kinderen hebt dan maak je ze elke ochtend wakker, aankleden, eten, snel weg brengen naar school en aan het einde van de dag weer vlug ophalen etc.


Gelukkig eindelijk is je werkweek voorbij en is  het weekend. Je kunt uitrusten.....helaas dat klopt niet echt, want voordat je het weet is het weekend al weer voorbij gevlogen en gaat maandagmorgen je wekker. Want tussen het doen van de boodschappen, je huis schoonmaken, wassen draaien, naar de sportclub gaan en afspreken met vrienden is het er niet van gekomen om uit te rusten....Wat je toch echt nodig hebt om op te laden.

Nou op dan maar naar het volgende weekend of vakantie, want dan misschien.....De tijd vliegt voor je gevoel door je vingers je wilt het veranderen. Maar hoe dan?


- Hoe kan je meer rust ervaren?

- Niet meer het gevoel hebben van alles te moeten?


Daarbij staan we stil in het Slow Programma: Onthaasten en tot rust komen.


Dit programma start volgende week met een eerste groep deelneemsters. Maar doordat ik zoveel reacties hierop heb gekregen, heb ik besloten om het programma online te zetten, zodat ook jij mee kunt doen.

Hoe fijn zou het zijn om dit jaar te beginnen met rust in te bouwen voor jezelf.  


Zodat je ontspanning ervaart, energie krijgt en eindelijk tijd hebt om de dingen te gaan doen, die er voor jou werkelijk toe doen.


Slow Programma:

Onthaasten en tot rust komen


- 3 maanden lange elke week een inspirerende videoboodschap en een werkboek met opdrachten, tips en tools

- Elke maand maak je de balans op en krijg je een verdiepende vraag van mij

- En als Bonus een ontspannende  en rustgevende meditatie van 14:14 minuten


De prijs van dit programma bedraagt € 99. Maar is nu tijdelijk € 79 voor de maand januari.

Aanmelden of meer weten kijk klik dan hier

12 views