• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 MirDroomBaan. Webdesign PAF creatie

Terugkijken naar het afgelopen jaar goed of juist niet?

Er is zoveel te lezen nu, over vooruitkijken, terugkijken, je nu hier helemaal niet mee bezig houden want elke dag is een nieuwe dag etc. Voor alles valt wat te zeggen. En als ik aan mijzelf denk, dan maak ik voor mijzelf hiervan een mengeling.


Aan de ene kant wil ik het allemaal voor je op papier zetten, mijn momenten van glorie, mijn piekermomenten, mijn dalen en mijn volle vertrouwen in mijzelf. Wat maakt dat op de momenten dat het minder gaat, ik meer en meer voel dat er altijd iets nieuws voor terugkomt.Hoe het jaar begon en waar ik nu sta

Dat je in een jaar echt groeit en dat je altijd blijft groeien vind ik echt zo gaaf. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is wèl dat je weet wat je wilt. Dat je voelt waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat hulp vragen best wel een beetje eng is, dat investeren in jezelf niet over 1 nacht ijs gaat en bovenal dat iedereen, vaak goed bedoeld, een mening heeft.


Maar bovenal voel ik nu dat ik me even terug wil trekken, niet door wil denderen het nieuwe jaar in. Ik wil even niks, hoe gek ik ook ben op wat ik doe en hoe graag ik eigenlijk vol door wil gaan. Omdat als ik me terugtrek er nog meer dingen zichtbaar worden en ik bewust kan genieten van de kerstdagen.


Wat ik wil doen deze 2 weken

Ik wil inspiratie opdoen uit een paar mooie boeken, ik wil lekker met mijn gezin eten, wandelen en slechte kerstfilms kijken tot in de middag in onze pyjama's.

Daarom is donderdag mijn laatste dag dat mijn agenda openstaat en dan is het klaar. Gaat mijn afwezigheidsassistent erop tot 7 januari. Of ik het eng vind? Stiekem wel een beetje.

Stel dat iemand mij toch nodig heeft of opeens bedenkt dat hij of zij nu meer over mijn programma's wil weten? Maar juist de stilte en het niks doen is niet alleen voor mij, maar ook voor de ander belangrijk. Ik hoop dat jij een aantal dagen vrij hebt, dat je je hoofd uit kunt zetten en alleen doet wat je WILT doen en niet waarvan je denkt wat je MOET doen.


In januari geef ik een gratis online training bewust kiezen van Werkgeluk. Ik doe het pas in de 2e week van januari, zodat je echt even tot rust kunt komen en je je nog niet hiermee bezighoudt. Wel kun je je nu al opgeven, omdat ik merk dat als je iets in toekomst hebt liggen, je dit ook rust geeft. Wil je meer weten of meedoen, klik dan hier.
46 views