• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 MirDroomBaan. Webdesign PAF creatie

Van moeten naar willen

Heb je besloten dat het roer nu echt om moet? Wil je nu écht uit de ratrace stappen? Want zoals het nu gaat kan het niet langer. Je hebt al een aantal pogingen gedaan, maar je loopt telkens vast. Wat je kun je nu doen om te veranderen? Hoe gun je jezelf de tijd om dit te veranderen, want je moet nog zoveel.  En voor je het weet... laat je je weer meevoeren door de waan van de dag.

 

Maar weet je waar je echt naar verlangt? 

Wat jouw essentie is?

 

We gaan er voor zorgen dat je dat scherp hebt. Daarbij kijken we ook naar wat je los kunt laten. Zodat jij stappen kunt gaan zetten naar jouw nieuwe baan of starten met je eigen onderneming.

Herken je dit?
​​
  • Je weet dat je in actie moet komen om je situatie te veranderen alleen weet je niet precies waar je moet beginnen.
  • Je komt keer op keer uitgeput uit je werk, je bent van plan om in de avond nog van alles doen, maar eigenlijk wil je gewoon vroeg naar bed toe.

  • Je hebt het gevoel jezelf kwijt te zijn en vast te zitten. Je voelt dat het anders moet, maar wat je dan wel, dat weet je niet

  • Je bent niet altijd (even) gezellig meer als je thuis komt en je hebt ook weinig energie om te koken, de kinderen naar bed te brengen en te gaan sporten.

  • Je vind het super spannend om het roer om te gooien, maar toch voel dat je het wilt doen, want zo kan het niet langer en put je jezelf uit.

  • Je hoofd loopt over van wat je allemaal moet doen en aan het einde van de dag voel je helemaal geen voldoening​

  • Stiekem droom je soms ook van ondernemerschap. Echter je kunt je niet goed voorstellen wat je dan gaat doen en hoe je dit moet aanpakken.

  • Of heb heb je al een bedrijf en werk je nog in loondienst, maar wil je hierin nu echt een knoop doorhakken en stappen gaan maken.

In het van Moeten naar Willen programma gaan we hiermee aan de slag. Zodat je rust en ontspanning gaat ervaren en je werk onderdeel is van het leven wat jij wilt leiden.

Wat gaan we doen?
 

Tijdens het programma gaan we aan de slag met verlangens. We brengen in kaart wat jij echt wilt in je werk, maar ook met je leven. Tevens kijken we wat er bij jou in de wegstaat om dit te realiseren, zodat je dit kunt loslaten. We maken een concreet actieplan wat jou gaat helpen om jouw dromen en verlangens te realiseren en ervoor zorgt dat je gaat leven vanuit wat jij wilt. Na dit programma weet jij hoe je in actie kunt blijven om jouw verlangens de werkelijkheid te laten worden. Heb jij duidelijke grenzen voor jezelf en kan je makkelijker nee zeggen tegen datgene wat niet bijdraagt aan jouw verlangens. Zodat je rust en ontspanning ervaart, je regie hebt over je leven en energie over hebt voor je gezin, je vrienden en je hobby's.

Hoe ziet het programma eruit?

 

Het programma 'van Moeten naar Willen' duurt 4 maanden en bestaat uit 4 stappen.

Stap 1. Jouw verlangen

We kijken tijdens deze sessie naar jouw verlangen. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten? Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Wat maakt jou uniek en onderscheidend, zodat jij het verschil kunt maken? Waar wordt je diep van binnen echt gelukkig van?

Stap 2. Jouw Blauwprint

We maken een uitgebreide blauwprint van wie jij bent, wat jij wilt gaat doen, wat jouw randvoorwaarden zijn en hoe je ideale werkomgeving eruit ziet. Ook staan we stil bij jou personal brand, zodat jij jezelf onderscheidend en op een manier die bij jou past kan presenteren.

Stap 3. Loslaten

Tijdens deze sessie gaan we slag met loslaten van zaken die jou in de weg staan om je doelen te realiseren. Hoe kan je echt gaan voor hetgeen je wilt en hoe elimineer je de rest? Je leert grenzen stellen, met focus aan de slag te gaan, orde te scheppen en verleidingen tegen te gaan. Zodat rust ervaart, je loslaat wat niet je meer dient en vertrouwen voelt in jezelf om je verlangen werkelijkheid te laten worden.

Stap 4. Actie

In deze sessie gaan we aan de slag met de doelen stellen en maken we een plan voor het realiseren van jouw DroomBaan of jouw ondernemersdroom. We brengen in kaart welke acties hiervoor nodig zijn. Ook krijg jij van mij handvatten en tips, zodat je je acties meteen ten uitvoer kunt gaan brengen.

jouw investering
€ 1249

Je krijgt hiervoor:

- Werkboeken met vragen, verdiepende opdrachten en feedback
- 3 x een 1,5 uur live 1 op 1 sessie op locatie 

- 4x 30 minuten focuscall via Zoom/Skype

- Een blauwprint van jezelf

- Je Personal Brand voor je c.v. en/of eigen bedrijf

- Je mag mij gedurende de 4 maanden al jouw vragen per mail of app aan aan mij stellen en ik reageer door de weeks binnen 24 uur

 

Soms overkomen je dingen in het leven waardoor je merkt dat het zo niet langer gaat. Mirjam heeft mij geweldig geholpen om de belangrijke stap te zetten om mijn werkleven om te gooien. We hebben hele fijne, diepgaande gesprekken gehad. Met indringende en directe vragen kwam ze meteen tot de kern. Door de opdrachten die Mirjam mij gaf werd ik getriggerd om over mijzelf na te denken en liet ze mij in zien dat de grootste belemmering mijn eigen gedachten waren. Wat hield mij tegen? Ze wist precies de vinger op de juiste plek te leggen en mij uiteindelijk dat laatste zetje te geven om door te pakken. En dat dingen loslaten betekent dat er andere deuren weer opengaan. Bedankt Mirjam voor alle mooie inzichten en steun die je mij hebt gegeven. Je bent een topper, Daphne W.

Door Mirjam weet ik wat ik nu echt wil en waar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat zijn mijn verlangens? Iets wat je niet wilt kun je heel makkelijk uiten maar wat je nu wel wil is voor mij een stukje lastiger. Ik ben iemand die soms een zetje in de rug nodig heeft,

dat zetje heeft Mirjam mij ook gedoseerd gegeven, wat geresulteerd heeft in wat ik echt wil. Na 12 jaar heb ik mijn baan opgezegd

om mij volledig te kunnen geven voor mijn eigen onderneming, Lab 1823. Dankjewel Mirjam voor al je vragen die mij tot

nadenken gezet hebben, waardoor ik in beweging ben gekomen voor mijn eigen bedrijf, Ankie

Sessie 1 Jouw Verlangen is ook los te volgen

Je krijgt dan:

- 1x 2 uur live 1 op 1 coaching

- Een werkboek op maat

- Feedback op je werkboek

- Verdiepende opdracht

- En we brengen jouw verlangens, talenten en randvoorwaarden in kaart middels een blauwprint van jou

Hierdoor heb jij concreet wat je echt wilt gaan doen, maar weet je ook welke doelen daarbij horen.

Jouw investering 

 

€ 195

Dankzij Mirjam’s coaching is helder geworden wat ik echt wil.

Ze stelt de juiste vragen en laat je nadenken of je het voor jezelf doet of voor een ander!

Wat je echt wilt en wat je belangrijk vindt in je loopbaan.

Voor mij is het (nog meer) duidelijk geworden dat het pad wat ik gestart ben het pad is wat ik wil volgen.

Het is heel fijn dat je gehoord word, nogmaals bedankt Mirjam, Patricia

 

Meer weten of denk je yes dat wil ik? Vul dan onderstaand contactformulier in of vraag hier een gratis verdiepingssessie aan.

CONTACT

MirDroomBaan

Mirjam Beek

tel. 06 8189 2098

Alkmaar